March 4, 2015

MINI MINUNI

Acum puțină vreme lăudam unul din primele produse Nourish încercate: face shimmer-ul, pe care-l iubesc. Iar minunea aia a venit la pachet cu încă două produse - o cremă și un ulei. Și am vrut să vorbesc puțin și despre ele, mai ales că le folosesc în fiecare zi pentru câte ceva.


Am să încep cu crema - Argan Skin Renew. Pe față nu m-am avântat să o folosesc pentru că are o consistență relativ groasă/onctuoasă, însă pentru gât, mâini, coate și zona ochilor e perfectă. E hidratantă și înmoaie rapid pielea uscată. Având în vedere că e un mini-size, e perfectă pentru pus în geantă/mici retușuri (zic retușuri pentru că, din cauza vântului, mâinile se usucă imediat și am nevoie să le mențin hidratate).



Eu am folosit-o inclusiv pe buze - când rămâi în pană de produse special destinate unei zone, devii creativă. În una din seri m-am apucat să-mi exfoliez buzele cu un prosop mai scorțos, înmuiat în apă călduță, iar după operațiune aveam nevoie de ceva hidratare. Și am folosit puțină cremă - e perfectă. La fel și pentru mâini, pentru că intră rapid în piele și apoi te poți folosi de ele liniștită. Se întinde ușor și plăcut, chiar e o plăcere s-o masez.

Argan Skin Renew INGREDIENTS: Aqua (water), Simmondsia chinesis seed oil*, Helianthus annuus seed oil*, Glycerin**, Cetearyl alcohol, Palmitoyl tripeptide-5, Cetearyl glucoside, Argania spinosa kernel oil*, Sodium levulinate, Levulinic acid, Selaginella lepidophylla extract, Lactobacillus ferment, Crambe abyssinica seed oil, Borago officinalis seed oil*, Rosa canina seed oil*, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Glyceryl stearate, Sodium hyaluronate, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Tocopherol, Boswellia neglecta oil*, Potassium sorbate, Bisabolol, Zingiber officinale root extract, Commiphora myrrha oil, Limonene. *Organic. **Organic origin. From essential oils. 

Uleiul (Argan Skin Rescue) mi-a intrat la suflet, în special pentru ambalajul ingenios. E un recipient micuț cu dozator + capac și, tot datorită dimensiunilor, poate fi luat în geantă. Nu curge. Îl folosesc zilnic, dimineața și seara, pentru hidratarea cuticulelor. Îmi place atât de mult încât mă țin de el. Dozatorul merge destul de bine și, de cele mai multe ori, folosesc o singură picătură pentru toate degetele. 


L-am mai folosit și pentru hidratarea zonei de sub ochi - seara, înainte de culcare, doar ca să observ că dimineața pielea arată mult mai bine, iar ridurile fine sunt mai puțin vizibile (pentru că hidratare, nu pentru că au dispărut sau ceva).

INGREDIENTS: Argania spinosa kernel oil*, Crambe abyssinica seed oil, Dextrin palmitate, Bisabolol, Zingiber officinale root extract, Citrus sinensis peel oil expressed*, Ascorbyl palmitate, Citrus aurantium flower oil*, Citral, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool. *Organic. From essential oils. 

Pe final vreau să pun o poză de grup, în special pentru ambalajele atât de drăgălașe și diafane. Setul e ca un fel de kit de ajutor - ai parte de hidratare, în variantele cremă și ulei, pentru diverse zone și un strop de strălucire ca să arăți minunat. Dacă nu pentru tine, atunci e bun de făcut cadou.


Apropo de cadouri, mai ai două zile în care poți profita de reducerea de 10% la pachetele astea - gândite pentru mame, surori și prietene cu ocazia zilei de 8 Martie. 


No comments :

Post a Comment