September 19, 2015

5 LIPPY PICKS FOR AUTUMN


Ușor-ușor, încep să-mi aleg culorile pentru noul sezon, atât la haine, cât și la oje, farduri sau rujuri. Și am zis că nu strică să împărtășesc alegerile mele în câteva articole scurte și la obiect. Cel de azi cuprinde produsele pentru buze și am ales 4 rujuri și un balsam recent intrat în teste.


Primele două sunt rujurile mate de la Aura Absolute Matte Velvet Feel, ambele luate din magazinul DM. Cred că mi-au plăcut toate nuanțele disponibile, dar m-am limitat la ce știu sigur că voi purta și anume un nude, plus un roșu-cărămiziu cald, nu foarte puternic. Ambalajul aduce cu cel pentru lipgloss, cu aplicator din burete, textură foarte cremoasă și catifelată, care după uscare devine mată și stă locului ore bune. Îmi plac foarte mult pentru că nu usucă buzele.


Nu puteam să nu aleg și o culoare puternică, din cele pe care-mi place să le folosesc atunci când nu-mi evidențiez ochii decât cu rimel. Nuanța aleasă este movul închis pe care l-am purtat și la nuntă, iar rujul este de la Malu Wilz, în nuanța 310. Din nou, îi mulțumesc Ioanei - makeup artist-ul care s-a ocupat de mine, pentru că a fost atât de sweet încât să mi-l dăruiască. E cremos, rezistent și nu-și pierde luciul repede. În plus, este foarte pigmentat. Am găsit câteva rujuri Malu Wilz aici, însă nu nuanța mea. În schimb, mi-a atras atenția no. 44 Rosewood Dream - aici.

În continuare am rămas fană maro-uri și am ales cafeniul ăsta de la L'Oreal Caresse, în nuanța Irresistible Expresso. Culoarea pare foarte puternică și pigmentată în tub, însă pe buze arată mult mai discret, cam ca un lipgloss. Are textură de unt, e moale, fin, lucios, dă o culoare subtilă buzelor și-mi place că le menține hidratate.


Last, but not least - un balsam de buze, pentru zilele mai reci sau pentru cele în care nu am chef de rujuri: beginning... hydrating lip & cheek balm - cu o textură foarte ușoară, dar intens hidratantă și cu un luciu de care-mi era dor. Îmi ține buzele în formă bună până la 2 ore, iar la iarnă intenționez să-l folosesc pe obraji pe post de iluminator. Acum e încă prea cald pentru asta, dar după ce vine frigul peste noi va fi perfect. Îl găsești aici, dacă ești în căutare de ceva bio, pe bază de unt de shea.


Nu am apucat să fac și swatch-uri, însă am trecut fiecare produs pe o vedere, ca să-ți faci o idee despre culori. Cu siguranță le voi prezenta și pe buze în viitor, atunci când mă va lovi dorul de selfie-uri - le pun pe Instagram de obicei, așa că poți să mai tragi cu ochiul aici. În ordine, de sus în jos: Malu Wilz 310, Aura 603 Sooner or Later, Aura 601 My Beloved, L'Oreal Caresse 602 Irresistible Expresso.


Deși ador nuanțele închise, rareori am starea de spirit necesară pentru a le purta. De cele mai multe ori aleg nude-ul prezentat mai sus sau balsamul de la beginning... Dar asta nu mă va opri din a adăuga altele la colecție.  Păi nu? 

9 comments :

  1. Nuuu, acum am produse noi pe wishlist. Of, Ioana, you always do this to me!! Rujurile Aura parca seamana cu cele NYX Soft Matte, nu ti se pare? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Ce bine mă simt acum că mi-ai zis asta (noot) :)) Ba da, tind să cred că seamănă, deși nu am folosit NYX-urile, însă din ce am citit, pare să fie aceeași chestie. Am să fac și eu fapta la un moment dat și am să-mi iau vreo 3 nuanțe de la NYX și atunci am să pot face și o comparație ca lumea :) Pup!

      Delete
  2. Foarte frumoase alegeri, cele Aura imi plac la nebunie! Dadeam fuga azi sa ma uit si eu la nuante, daca nu aveam acasa cateva prospaturi. Pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, dear! Să te bucuri de ale tale prospături, I need some of that in my life :)) Pup!

      Delete
  3. Mi-ai amintit ca trebuie sa ma pregatesc si eu pentru toamna... Trebuie sa fac ceva economii si apoi sa ies la cumparaturi :-) mi-am inceput wishlistul :-) te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, până acum era convinsă că sunt fană vară, dar anul ăsta mă încântă venirea toamnei ca niciodată.Off topic, să-ți iei neapărat o pălărie :)) Am văzut zeci de modele faine prin magazine și cred că am dezvoltat o nouă semi-obsesie :) Pup!

      Delete
  4. Ce draguta e prezentarea pe carnetel. Eu tind spre mov-uri, fie ele inchise sau mai deschise :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Ira! Am văzut că tinzi spre mov și guess what? Îți stă demețial, mai ales cu nuanțele închise! Te pup!

      Delete
  5. YAAY! I'm not the only one ;)) În sfârșit am mai găsit articole despre Aura. Mie îmi plac tare mult, dar nu am mai văzut review-uri și mă gândeam că poate nu înțeleg eu ceva :) Mulțumesc pentru confirmare ;)
    https://coffentropy.wordpress.com/2016/06/23/am-gasit-rujul-aproape-perfect/

    P.S de ce oare nu eram abonată la blogul tău...hmm? :) need to fix that

    ReplyDelete