September 24, 2015

BENEFIT AGENT ZERO SHINE REVIEW [VIDEO]


Uf, de prea mult timp voiam să povestesc despre minunea asta. Dar, știi cum e...o dată ce-ți ieși din mână, e mai greu să te-aduni și să revii la ritmul inițial. Nu mai fac promisiuni de organizare, nu-mi mai fac nici mie. Am senzația că cu cât încerc mai mult să mă adun, cu atât presiunea devine mai mare, timpul mai scurt și nu apuc să fac nimic. Așa că am hotărât să nu mai hotărăsc nimic și să scriu atunci când pot. Prefer să fiu eu aici, decât un eu forțat.


Cu toate astea, am ținut neapărat să-i fac un video-review acestei pudre și da, m-am îmbătat încurajat de vreo 4 ori până să-i dau drumul. Așa că, voilà!


Benefit The POREfessional Agent Zero Shine = LOVE. De ce? În primul rând, dacă ești a sucker for pretty packaging ca mine, vei găsi ambalajul foarte interesant. Ca mai toate produsele Benefit, pudra asta are o ilustrație cute și girly și are tot ce-i trebuie ca să fie un produs de sine-stătător. Adicătelea, are căpăcel în care torni pudra și o pensulă retractabilă.

Este o pudră liberă, fără miros, cu ambalaj ingenios, mult mai util, mai practic decât pudrele libere împachetate la borcănel. Pudra este foarte ușoară, mătăsoasă, absoarbe rapid și eficient luciul, are finish uscat, mat, dar natural.

E perfectă pentru ținut în geantă, este exact genul de produs de care ai nevoie on-the-go, motiv pentru care o și port cu mine și o folosesc în general la final de program, atunci când vreau să merg în oraș și să nu arăt ca după munca câmpului. E foarte ușor de folosit, iar dacă ai grijă să răsucești capacul superior nu există riscul de a pierde pudra pe nicăieri.

Mai mult, îmbunătățește aspectul porilor, face pielea să pară mult mai netedă - which I love! Iar efectul de matifiere durează în jur de 3 ore de la aplicare. Are 70 grame, costă 150 lei și o găsești în magazinele Sephora. Dacă o voi recumpăra? Cu siguranță!


Until next time,

4 comments :

  1. Foarte fain video! You go girl!!! Pup

    ReplyDelete
  2. Mai fa video-uriii!!Camera te iubeste!:))>:D<

    ReplyDelete
  3. Ce tare ti-a iesit clipul, bravo!! :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc mult, fetelor! Mă bucur tare că vă place :D Pup!

      Delete