March 9, 2016

NOUA GAMĂ SCHAUMA CU CĂTINĂ & CÂTEVA IMPRESII


Săptămâna trecută am primit un pachețel, care a venit însoțit de o brioșă prea frumoasă, cu flori și sclipici. Fun fact: M-am bucurat de 2 ori - o dată pentru că am primit produse cosmetice (se înțelege) și a doua oară pentru că tocmai venisem acasă și încă eram prezentabilă. Domnul care a adus pachetul era la costum și m-aș fi simțit ciudat să-l întâmpin în pijamale, cu părul prins aiurea și doar cu jumătate de față demachiată.





Pachetul anunță o nouă lansare Schauma, o gamă colorată, veselă și care miroase a primăvară: gama cu extract de cătină, destinată părului lipsit de viață. Când natura renaște și părul are nevoie de o îngrijire care să-l dezmorțească, nu? Și de volum, mai ales după atâta timp de stat ascuns sub căciulă!


Gama conține 3 produse: șampon, balsam și balsam spray leave-in. Le-am folosit deja de 2 ori pe toate și am tras următoarele concluzii rapide:

♥ mirosul este fructat și vesel și-mi place mult
♥ balsamul e din ăla de care trebuie: lasă părul moale și foarte fin imediat ce-l aplici  
♥ șamponul curăță bine
♥ niciunul din produse nu încarcă. Părul are volum și e bouncy ca-n reclame.

Prețurile recomandate pentru produse sunt de 9 lei pentru șampon și balsam și 12 lei pentru spray-ul leave-in (prețuri foarte decente pentru niște produse bune). Te las cu ceva dulce la final: prăjitura cu sclipici, făcută de Fata care gătește cu flori.


Voi reveni cu detalii despre fiecare produs în parte după o perioadă mai lungă de folosire, dar am convingerea că primele impresii sunt corecte. Chiar mă bucur că am redescoperit produsele Schauma, pe care nu le-am mai folosit de prin facultate. Sunt bune și foarte budget-friendly.

Until next time,

2 comments :

  1. Si eu foloseam mai mereu Schauma acum ceva vreme, apoi le-am lasat deoparte, cine stie de ce...

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu știu de ce le-am lăsat. Probabil curiozitatea de a încerca mereu ceva nou, mai ales având atâtea opțiuni :) Te pup!

      Delete