February 27, 2013

Achizitii noi


Una din cele mai mari bucurii în materie de beauty şi skincare a fost deschiderea unui magazin DM chiar lângă mine. Am fost atât de fericită când am aflat, chiar nu am cuvinte să descriu. Poate sunt superficială, dar ştiu că tu mă înţelegi. Situat de strada Roşia Montană, seamănă ca amenajare interioară cu cel de la Unirii (cel de lângă Hanul lui Manuc). Având în vedere că m-am obişnuit cu ordinea produselor de acolo, a fost double joy să văd că şi aici arată la fel. 

Pe 14 februarie, când s-a deschis, am beneficiat şi de o reducere de 15% la casă, chiar şi la produsele care erau deja la promoţie şi am făcut un mic prăpăd. Pentru că scriu abia acum despre achiziţia asta şi pentru că am folosit deja produsele, pot da şi câteva detalii despre fiecare.

Doar ce terminasem balsamul de păr, aşa că eram setată să fac ceva în privinţa asta. Atât de setată, încât mi-am luat 3. 


Garnier Ultra Doux cu ulei de argan  -  are un miros divin, de care nu mă mai satur şi lasă părul extrem de moale şi fin chiar de la aplicare. Îl lasă atât de fin, încât am tendinţa să clătesc mai mult decât de obicei, pentru că mi se pare că e încă acolo.

Gliss Hair Repair Shea Cashmere – miroase mult mai discret, lasă părul moale, însă nu îl întrece pe cel de la Garnier.

Balea Oil Repair travel size  - ador standul ăla mititel cu produse travel size. Mi se pare super util şi, căscând gura pe acolo, am luat încă un balsam de păr. Mirosul nu m-a dat pe spate, e poate puţin prea dulce pentru mine. Nu l-am încercat încă, dar am să revin cu păreri cu prima ocazie (îl ţin strict pentru deplasări).


Tot învârtindu-mă pe acolo, cu reducerea de 15% în cap, am luat şi un săpun de mâini Balea Sensitive, în primul rând pentru ambalajul cu pompiţă, pe care am să-l refolosesc. Nu m-am uitat la ingrediente, dar face cam prea multă spumă, care se şi duce greu. Vreau totuşi să-l termin şi să caut o rezervă mai puţin spumoasă.

Apa de gură Alverde are 450 de ml şi a costat 10 lei. Mi s-a părut o afacere bună şi îmi place că nu îmi rupe gingiile ca Listerine-ul. Oricât de lăudat ar fi sau de bun, eu nu pot folosi Listerine, pentru că simt că îmi topeşte gingiile, de parcă aş turna acid pe ele. E un chin să clătesc, însă Alverde e mai mult decât OK pentru ce am eu nevoie. Are miros şi gust de ierburi.


M-am gândit să fac rezerva la gelul de duş, era pe terminate, iar de data asta am ales Bubchen Kids varianta Safari. Îmi place foarte mult gelul ăsta, sunt la al treilea tub şi nu mă mai satur. Îl folosesc ca gel de corp şi şampon, are ingrediente safe şi un preţ bun (aproximativ 15 lei).

Am făcut stocul şi la demachiantul de ochi bifazic Balea, mai aveam din vechea sticluţă fix pentru încă două utilizări. Nu m-am săturat încă de demachiantul ăsta şi nici nu am experimentat probleme/usturimi pe parcursul folosirii.


La standurile cu cosmetice pusesem ochii pe Max Factor Fantasy Fire, care costa 29 de lei, iar eu aveam un buget limitat. Am amânat achiziţia asta şi am luat de la Miss Sporty - Nail Expert Manicure Cement Nail Booster, un lac cu care m-am înţeles bine la un moment dat şi care sper să aibă aceleaşi efecte benefice şi acum (cred că de la “dizolvatorul” de cuticule de la Farmec au început să mi se exfolieze grav unghiile). Dacă ai alte sugestii pentru unghii exfoliate, do tell.

Tu ce ai mai cumpărat în ultima vreme? Mai stă cineva în zona Lujerului şi se bucură de magazinul DM la fel de mult ca mine?

11 comments :

  1. Si mie imi place foarte mult demachiantul de la Balea. L-am avut o data si l-am terminat. Din pacate nu am dm in oras si nu il pot reachizitiona acum :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Bambina :)

      Din câte am citit, şi cele de la Farmec şi Yves Rocher ar fi bune. Dacă te ajută, îţi trimit eu două de la Balea. Te pup!

      Delete
  2. Sa te bucuri de achizitii! :) Eu am masca rosie de la Garnier si imi place, banuiesc ca si balsamul mi s-ar potrivi si chiar il voi incerca la un moment dat. Ma bucur mult ca te intelegi bine cu Bubchen-ul! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, Georgiana!

      Cred că ţi-ar plăcea balsamul! Cât despre Bubchen, de la tine ştiu de el şi ţie trebuie să-ţi mulţumesc pentru descoperire:D Te pup!

      Delete
  3. faine produsele, sa le folosesti cu placere! eu am acum un balsam fuchsia de la gliss - satin relax si imi place mult :) mai am de rezerva din acel alb, preferatul meu so far. vai, ce fain ca ai dm asa de aproape!!!! in Franta nu este deloc, imagineaza-ti. Cand vin prin tara o sa fac un mic prapad, ca I love DM. te pup si un weekend minunat iti doresc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, Milena!

      Eu cred că am să rămân la ăsta de la Garnier, mă ajută mult acum că mi-am vopsit părul (e cam mofturos). Când vii prin ţară, să poposeşti la Bucureşti şi sa ne vedem la o cafea! :D Şi apoi facem prăpăd la DM :)) Te pup!

      Delete
    2. mi-ar placea mult, te anunt cand am timp!

      Delete
  4. M-ai facut curioasa cu balsamul de la garnier. Mi se pare tentant si tratamentul miss sporty, am si eu o baza bifazica de la ei si imi place. Eu am scapat de exfolierea unghiilor cu tratamentul farmec cu b5. Te sfatuiesc sa folosesti dizolvantul de cuticule inainte sa dai oja jos, eu asa fac cu sally hansen, mi se parea ca-mi ataca unghiile, asa ca prima data curat cuticulele si pe urma restul. Si il folosesc cam 1 data pe luna, nu mai des.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Coconut,

      Mie îmi cresc cuticulele destul de repede. Nu se face săptămâna, că deja simt că trebuie să umblu la ele. Dacă ar fi să-l folosesc o dată pe lună, aş avea nişte "super" mâini. E bună ideea ta, dar cred că am să renunţ la el. Şi am să-mi iau tratamentul de la Farmec, dacă nu reuşesc cu cel de la Miss Sporty :) Te pup!

      Delete
  5. unde anume la lujerului e magazinul DM? ;;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Annie,

      E lângă Piaţa Veteranilor, în spate, pe strada Roşia Montana nr.2. Sper că am fost de folos :)

      Delete