August 25, 2014

Pink is the color of passion




Rozul e una din culorile mele preferate: mă calmează și mă binedispune. În rutina mea și-au făcut loc două noi produse pentru buze, ambele roz.


Rujul face parte din colecția de vară a celor de la Yves Rocher: Rouge Brillance Vegetale, iar nuanța este Rose Cocktail. Îmi place la nebunie mirosul de cireșe, faptul că este hidratant, înmoaie buzele și are un finish translucid. Mi se pare perfect pentru zi, aduce o pată discretă de culoare și dă un luciu frumos. Un alt plus: nu e deloc lipicios.

Dacă te tentează un ruj ușor și hidratant, care să nu încarce buzele și nici să nu le pigmenteze excesiv, give it a try. Rujul costă în jur de 30 lei și îl găsești aici (văd că acum e redus la 26 lei). Sunt foarte încântată de textura lui, e asemănătoare cu a altor două favorite, All about cupcake și Beige Dew, despre care am povestit aici.

Primul meu Baby Lips e în nuanța Pink Punch, un roz vibrant (exact ca ambalajul). Nu mă așteptam să fie atât de pigmentat, dar e. Chiar și după ce luciul dispare, buzele rămân pătate

Miroase a căpșuni, senzația de hidratare durează maxim două ore (cel puțin la mine), e foarte moale, cremos și se topește pe buze ca untul. Îmi aduce aminte de balsamul de la Hurraw!, despre care am scris aici. Baby Lips sunt deja prin mai toate market-urile și costă până în 13 lei. 



Ai încercat vreunul din cele două produse? Ce părere ai despre balsamurile de buze Baby Lips?


6 comments :

  1. Hmmmm, pana la articolul acesta eu nu voiam Babylips. Bad Ioana, baaaaad!

    ReplyDelete
  2. Vreau Baby Lips! Claaaar! Te pup, o sapataman frumoasa! Raluca.

    ReplyDelete
  3. Ce bine arata amandoua! Vorba lui Alice, si mie imi erau indiferente Babylips. Pana acum! :))

    ReplyDelete
  4. Mie imi plac mult Baby Lipsurile. :)

    ReplyDelete
  5. Fetelor, mă bucur că v-am tentat! Aștept impresii :p Vă pup!

    ReplyDelete