September 26, 2014

TAG / THE SECRETS OF BLOGGING


Da, Cossa zicea bine că toamna asta plouă cu tag-uri. De la ea l-am primit şi mi-a făcut plăcere să răspund la întrebări. Thanks! Şi pentru că e tag, îl dau mai departe către Georgia, cealaltă Georgia, Lorena și Ira, căci sunt curioasă de răspunsurile lor :) 




1. Când ai început să faci blogging şi de ce?

Am dat drumul blogului pe 13 august 2012. Cosmeticele şi produsele de îngrijire ocupă un loc important pentru mine, fac parte dintr-o rutină de înfrumuseţare şi destindere care-mi dă o stare de bine. Mă atrag mai mult ca hainele sau bijuteriile. Aveam multe idei, multe păreri, care trebuiau puse într-un loc, tocmai ca să nu le fac capul calendar celor apropiaţi (mai ales că eram singura cu o pasiune pentru produse de beauty). Şi aşa s-a născut The Beauty Tag.

2. Câte persoane din cercul tău de prieteni ştiu că ai un blog?

Mai toată lumea ştie. Deşi e parte din mine, la început a fost mai greu. În timp, am scos blogul la lumină şi printre cunoscuţi. 

3. Ce fel de postări îţi place să citeşti?

Îmi plac tag-urile, pentru că sunt ca o portiţă prin care poţi trage cu ochiul la persoana din spatele colţişorului virtual, rutinele de îngrijire, review-urile produselor nou descoperite şi NOTD-urile. Nu am mai dat iama prin oje în ultima vreme, dar îmi face plăcere să văd culori, texturi şi să citesc descrieri.

4. Arată un blog pe care l-ai descoperit recent.

Destul de recent am descoperit-o pe Ștefana de la The Pretty Blossoms, chiar dacă scrie de ceva timp. Îmi place tare mult ce face ea acolo, mai ales pe partea de visual :)

5. Care sunt postările de care eşti cel mai mândră?

Hmm, cumva sunt mândră de toate postările, căci am muncit la toate. Dar dacă ar fi să aleg câteva, atunci ar fi următoarele:

♥ Cea în care îmi era greață - aici
♥ Cea în care căutam variante ieftine de înfrumusețare - aici
♥ Cea în care mă pozam în cadă, pe întuneric - aici
♥ Cea în care m-am autodiagnosticat cu selfitis - aici
♥ Cea în care m-am simțit mai școlită ca un hairdresser - aici
♥ Cea în care am pus doar poze - aici
♥ Cea în care fac balanța și trag linie - aici

6. Ce sfaturi ai pentru viitorii bloggeri?

Am câteva :) În primul rând, e nevoie de pasiune şi dedicare. Astea sunt ingredientele secrete, de bază. Am învățat din mers multe alte lucruri și chiar mă bucur că am ocazia să spread the knowledge. Şiiii...m-am jucat facând chart-uri cu idei pe care sper ca cineva să le găsească utile.


And that's a wrap


8 comments :

  1. Mi-au placut tare mult sfaturile tale. Mi-a facut placere sa citesc !
    http://milionlineblog.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vio, mi-ai făcut o bucurie :) Mă bucur mult că ţi-au plăcut sfaturile şi mulţumesc c-ai avut răbdare să le citeşti. Te pup!

      Delete
  2. Sunt foarte bune sfaturile tale, Ioana! Multumim! :)
    Esti sursa de inspiratie, pentru mine cel putin.
    Sunt de acord cu ce ai zis la nr. 5, pozele conteaza, iar daca intru pe un blog cu poze facute anapoda sau in ceata, parca nu-mi mai vine sa-l rasfoiesc. Ma atrag, si mai mult ma conving articolele cu fotografii bine realizate(cu swatch-uri, poze before-after) decat unul facut in graba. :D
    Azi "creionez" tag-ul cu toamna, am cam intarziat, iar apoi il fac si pe acesta. Multumesc mult ca te-ai gandit si la mine si ca m-ai nominalizat.
    Te puup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You make me blush :) Mulţumesc mult, Lorena! Ştiu ce spui, nici eu nu am răbdare dacă văd poze întunecate sau dacă blogul e prea încărcat. Am senzaţia că mă sufocă :) Te pup şi mulţumesc pentru cuvintele frumoase! :*

      Delete
  3. Am citit articolul de cum a aparut, insa abia acum am vazut ca m-ai nominalizat...hihi! Multumesc, il fac cu mult drag! Voiam sa iti spun ca sfaturile tale sunt excelente, ar trebui sa te gandesti la o serie, daca te simti inspirata; chiar daca, teoretic, le cunoastem...e bine sa le vedem negru pe al (sau invers) scrise de o tipa inteligenta si pragmatica! Pe mine cel mai tare m-a "lovit" nr.2...desi ma consider organizata si (dupa cum stii) am multe agende si carnetele, nu mi-am planificat niciodata articolele...acum, acesta e planul: sa le programez...e simplu si la mintea cocosului, dar pana nu am citit ideea, nu m-am gandit sa fac chestia asta!!! Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi :) Să-mi spui cum merge cu programarea articolelor :D Azi am citit şi articolul tău, pe fugă, în taxi (iar) şi mi-a plăcut mult! Mulţumesc că l-ai făcut! Cât despre serie, cred că mi-ar plăcea mult să fac una :D Pup!

      Delete
  4. Foarte frumos ai scris!! Iti multumesc pentru tag, il voi onora cu mare drag! Pup si miss you!

    ReplyDelete