November 7, 2016

DESPRE PRIMA COMANDĂ LIPMONTHLY


Despre Lipmonthly am aflat de la Iguanitza. Mi-a plăcut (normal!) ideea de a primi lunar produse pentru buze, iar elementul surprizei a contribuit mult, așa că mi-am făcut cont și am plasat prima comandă. Ah, să mai menționez faptul că sunt capabilă să dau o astfel de comandă doar pentru că mi se pare drăgălaș etui-ul?


La data de 1 Octombrie mi-au fost retrași banii din cont (am beneficiat de o reducere măricică folosind codul de la Iguanitza), iar pe data de 29 octombrie am primit avizul și am mers să ridic coletul de la poșta normală, de cartier. Etui-ul este foarte pretty, îmi plac culoarea și motivele tomnatice, iar în interior am găsit 4 produse.


Primul produs este de la Be a...Bombshell în nuanța Charmed, un maroniu care-mi place și-mi stă OK, însă nu la fel de OK ca cel de-al doilea ruj.


Rujul de la Hikari în nuanța Romance m-a cucerit. În ciuda faptului că pare foarte închis și chiar mă întrebam de ce ar fi pus împreună două produse asemănătoare, nuanța Romance este un nude, o culoare foarte apropiată de cea a buzelor mele. Are textură cremoasă și plăcută, iar finish-ul este semi-mat. Din păcate, s-a rupt de la bază la prima folosire, așa că urmează să-l „operez”, pentru că-mi place prea mult nuanța.



Al treilea produs este un luciu de buze Cargo în nuanța Sahara, care întrunește toate condițiile pentru a fi un produs pe care să nu-l folosesc. În primul rând este foarte dens, încarcă buzele și mă deranjează, în al doilea rând este lipicios din cale-afară, iar în ultimul rând are sclipici (care, după ce dispare luciul, rămâne peste tot, nu doar pe buze). În schimb, mi-a plăcut mult ambalajul ilustrat :)



Ultimul produs este un creion de buze Laritzy în nuanța Deep Orchid, însă aș fi preferat ceva care să meargă cu rujurile primite în pachet. Sau să fie înlocuit de un balsam de buze, că tot a dat frigul peste noi. Cu toate astea, voi plasa și comenzi viitoare, pentru că nu-mi pot stăpâni curiozitatea.


Pachetul lunii noiembrie este deja plătit și îl aștept nerăbdătoare. Recent am primit o notificare de la ei care anunța faptul că vor adăuga o taxă de 3.99$ pentru comenzi internaționale (taxă care permite și urmărirea coletului, ceea ce e foarte util). Totalul ar fi undeva la 17$, care înseamnă aproape 70 lei.

Until next time,

4 comments :

  1. now this is how you write a good damn review!
    Frumos, dragă Ioana, frumos :)

    ReplyDelete
  2. Ceau, cand ai fost la pista a trebuit sa prezinti dovada ca ai platit sau doar ai luat coletul si gata? Si eu am primit aviz de la posta vamala si trebuie sa ma duc dupa colet si as vrea sa stiu daca ar trebui sa am ceva extras de cont cu mine. Ai mai platit ceva taxe sau nu? Mersi mult de tot.

    ReplyDelete
  3. Ceau, cand ai fost la pista a trebuit sa prezinti dovada ca ai platit sau doar ai luat coletul si gata? Si eu am primit aviz de la posta vamala si trebuie sa ma duc dupa colet si as vrea sa stiu daca ar trebui sa am ceva extras de cont cu mine. Ai mai platit ceva taxe sau nu? Mersi mult de tot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Bianca,

      Eu am ridicat în ambele dăți (între timp a venit și pachetul pe noiembrie) de la poșta normală, de cartier. Nu am plătit nimic extra și nu am avut de arătat decât buletinul. La vamală nu știu cum e, dar ai putea să-l printezi preventiv.

      Delete